Homepage
Zaslat tip & FÓRUM
Souhrn tipů
Žebříčky a statistiky sázkařů
Pravidla výměny tipů
Vyhodnocení tipů & Profil
FAQ - časté otázky
VÁŠ výdělek z vašich tipů
SMS kredity a SMS tipy
Soutěže o finanční ceny
Služby a nastavení sázkaře:
Uživatelské skupinyÚrovně/skupiny - platnost členství
SMS tipy + E-mailová notifikaceSMS tipy + E-mailová notifikace
RegistraceRegistrace

PřihlášeníPřihlášení
Uživatel (nick, přezdívka):    Heslo:      Přihlásit automaticky při příští návštěvě    
Dlouhodobě ziskové poradenství v České republice?

 
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Zajímavé stránky, články a recenze (sázky, poker, kasíno)
Předchozí tipy :: Následující tipy  
Sázkař Zpráva - Tip na sázení
propitak
Sázkař - admin
Sázkař - admin


Celková statistika na K2:
Počet OK: 463
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 4
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 534
Vklady: 997 unitů
Výhry: 1064.16 unitů
Profit: +67.16 unitů
Yield: +6.74 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 10.2.2004
Tipy a sázky: 13020
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 506.9Hodnocení kvality tipů: 506.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 12
PříspěvekZaslal: 3.08.2022, 12:55 Předmět: Dlouhodobě ziskové poradenství v České republice?
Pište tipy na sázení
Citovat



Jednoduchý výdělek díky sázení, peníze rozházené po bytě, chceš zbohatnout? Stačí napsat! Přijde vám to povědomé? Není divu, sociální sítě podobných nabídek plné.

Jak ale asi všichni tušíme, realita je trochu jiná.

Na našem trhu je dlouhodobě ziskových sázkařů přibližně 5 % celé komunity. Ostatní se pohybují kolem nuly, nebo ještě hůř – jsou ztrátoví. Dlouhodobý profit vyžaduje extrémní disciplínu, funkční strategii, zkušenosti a kvalitní práci s informacemi. Cesta k úspěšnému sázení sice existuje, není to ale zrovna turistická stezka bez překážek.
Za opravdu kvalitní sázkaře mluví dlouhodobé a hlavně verifikované výsledky, ne fotky z Facebooku. Právě kvůli verifikaci, tedy nezávislému ověřování dosažených zisků, působí většina kvalitních sázkařů na SportBreaku, který úspěšně funguje od roku 2019-2020.



Na stránce každého servisu jsou veřejně dostupné jeho statistiky z předchozích měsíců. Klient si tak před koupí může snadno ověřit úspěšnost poradenství. Některá jména patří mezi dlouhodobé úspěšné stálice československé scény, které znáte z analýz Tipsportu: Hostal, Finnys (top 3. autor analýz T....) Dejvo, Accos nebo Betting girl. Daří se jim také na SportBreaku, kde zveřejňují své nejlepší tipy. Například Hostalův servis Profit Tips, ve kterém se věnuje sázkám na fotbalové statistiky (fauly, držení míče…), zaznamenal již 17 plusových měsíců z 18ti.



SportBreak kvalitu servisů kontroluje a nepustí na platformu podvodníky s upravenými statistikami. Špatný měsíc ale občas může přijít na každého, včetně zkušeného profesionála. Ziskové sázení je běh na dlouhou trať a občasné zakopnutí o překážku na tom nic nemění. Vždy je ale potřeba dodržovat striktní money management a investovat pouze peníze, na kterých nejste existenčně závislí. Nechceme Vám pouze prodávat tipy, chceme Vás naučit sázet samostatně, rozšiřovat obzory, sázkařské strategie atd. To vše sdílíme s našimi klienty.

Stačí si vybrat v bohaté nabídce servisů na webu SportBreak.cz.

Pokud chcete mít přehled o všech novinkách, tak doporučujeme sledovat oficiální TelegramSportBreaku: https://t.me/sbtipy[/b]


Naposledy upravil propitak dne 9.08.2022, 12:08, celkově upraveno 1 krát.
UselessToo
Sázkař - Bloger K2
Sázkař - Bloger K2


Celková statistika na K2:
Počet OK: 0
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 0
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 0
Vklady: 0 unitů
Výhry: 0 unitů
Profit: +0.00 unitů
Yield: +0.00 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 31.10.2009
Tipy a sázky: 6016
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 554.3Hodnocení kvality tipů: 554.3
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 42
PříspěvekZaslal: 5.08.2022, 18:55 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

SB je presný opak transparentnosti a férového prístupu.

Bohato mi k tomuto tvrdeniu stačí vlastná skúsenosť a keďže je z minulého roka (s pokračovaním v ďalších mesiacoch), tak aj viac než čerstvá.

Dej príbehu sa začína tu na K2. Jedného dňa mi tu dotyčný (nebudem menovať, témou je SB) napísal, že má záujem o moje služby. Sám som bol chvíľu prekvapený, kto to je a čo vlastne po mne chce, ale slušne odpísať sa má skoro každému. Neskôr sme sa pobavili, napokon aj na niečom kompromisnom dohodli a tým začala naša spolupráca. Ubehlo pár mesiacov a zrazu mi známy počas LOH 2021 píše, že na SB videl moje tipy a že sa mám ísť pozrieť, či tomu tak je aj naozaj. Rýchlo si ten "servis" prezriem, tipy z 90-95% moje (a zvyšok "alternatívy" mixnuté s vlastnými možnosťami v tú danú dobu), pričom sa tam objavovali už pred LOH pri mitíngoch DL.

Hneď mi došlo, kto je za tým. Ten sa po konfrontácii so zistenými skutočnosťami rôzne krútil, vyhováral, ale jedinou pravdou bolo, že zneužil na vlastné účely tipy, ktoré mali slúžiť len na vlastnú potrebu (klasický podvod), čo sa žiadnymi slovami nedá ospravedlniť. Nasledovala konfrontácia so samotným SB a tu sa dostávam k pointe.

Povedzme, že sa dá ako-tak veriť servisu/portálu, že nevie, čo za obsah (resp. od koho je) sa ocitá na ich stránke. Áno, je to vtipné a popiera to slová o verifikácii čohokoľvek, ale fajn, toto sa ešte dá stráviť. Čo sa už ale pochopiť nedá (alebo dá, ale nemôžeme to v žiadnom vesmíre označovať za transparentné a férové), to je nulová snaha sa so vzniknutou situáciou popasovať, napraviť ju, ospravedlniť sa. V tomto prípade to súvisí aj so spriaznenosťou SB a dotyčnej osoby, ktorá poza chrbát bez bázne a hany zverejňovala na SB moje tipy (a nevšimnúť si toho, zverejňovala by zjavne doteraz). Ja som im písal, že sú to moje tipy, z drvivej väčšiny a že mám dôkazy, že tomu tak je. Odpovede boli buď vyložene vyhýbavé, detinské (niečo na spôsob "mám 3 červené a 2 zelené jablká a dieťa chce just žlté" ... v mojom prípade á la "buď sú všetky tipy moje alebo sa nič nekalé nestalo" a rôzne variácie na tento spôsob primitívnej argumentácie) alebo podráždené (á la čo si to dovoľujem ...).

Ja som ich žiadal o jedno jediné - aby ten servis stiahli z obehu (a prípadne sa aspoň ospravedlnili, čo by už bol len bonus). Do finančného hľadiska nemalo zmysel vŕtať (á la koľko sa na tom priamo obohatili) - klamal a zavádzal jeden, klamal a zavádzal druhý a dopátrať sa pravdy bolo takmer nemožné, takže toto som považoval za pasé. Lenže čuduj sa svete, ani len ten servis nestiahli z obehu. Dotyčný, ktorý ho mal údajne za lubom (nechám to v tejto rovine, pretože iná verzia by bola len špekuláciou a len by odbiehala od podstaty veci) sa zasa len opakovane vyhováral na záväzné pravidlá, z toho plynúce penále a ja neviem čo ešte, ako keby ma to malo zaujímať a SB sa tvárila, ako keby to bolo "o nás, bez nás" alebo "ja nič, ja muzikant".

Ale ani tu sa to paradoxne neskončilo. Korunovali to totiž tým, že ten servis v ďalších mesiacoch využívali bez akejkoľvek hanby ako promo pre ďalšie servisy (tento využili na pár mítingov DL po LOH, na zimnú sezónu ...). Pre pochopenie, polopatisticky - autor tých tipov (ja) nebol na SB nikdy registrovaný a o SB prvýkrát počul od dotyčného, ktorého nemenujem a ktorý využíval par mesiacov moje služby. Nebyť toho, o SB zrejme len tak nezavadím a podvod by možno až doteraz žil svojim životom. A autor tých tipov (ja), o ktorom vedeli, že ich predtým konfrontoval a sťažoval sa, čo preboha robia na ich webe bez jeho vedomia a pod neurčitým označením, al zrazu ponúkať ďalšie servisy, ďalšie tipy. To je podvod na druhú - ponúkať niekoho, kým nedisponujem (len jeho chrumkavými štatistikami, z ktorých viem, že môžem vytlačiť pár desiatok tisíc na naivných neborákoch, ktorí hľadajú ľahké a rýchle zbohatnutie za pár minút), vedieť o tom a tváriť sa, že je všetko v poriadku.

A títo sa hrajú na transparentných a férových a K2 im v tom zjavne ochotne asistuje ...
propitak
Sázkař - admin
Sázkař - admin


Celková statistika na K2:
Počet OK: 463
Počet 1/2 OK: 0
Počet VOID: 4
Počet 1/2 KO: 0
Počet KO: 534
Vklady: 997 unitů
Výhry: 1064.16 unitů
Profit: +67.16 unitů
Yield: +6.74 %

Zobrazit informace o autorovi

Sledovat sázkaře
E-mailová notifikace
SMS tipy z fóra


Působí na KolemDvou.cz od: 10.2.2004
Tipy a sázky: 13020
Kvalita tipů:
Hodnocení kvality tipů: 506.9Hodnocení kvality tipů: 506.9
Přidej hodnocení ZDE

Hodnocení tipů: 12
PříspěvekZaslal: 22.08.2022, 14:06 Předmět:
Pište tipy na sázení
Citovat

O tomto jsem samozřejmě vůbec UT nevěděl, tedy napadat K2, že jim "v tom pomáhá" je trochu mimo. Pokud bych to věděl před realizací placené reklamy, samozřejmě bych placenou reklamu odmítl.
Zobrazit tipy z předchozích:   
Přidat nové téma Zaslat odpověď    KolemDvou.cz - tipy na sázení -> Zajímavé stránky, články a recenze (sázky, poker, kasíno) Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1
Všechny aktuální tipy z K2
Žebříčky a statistiky sázkařů
Sázkařské deníky
Tipy moderátorů K2
Tipy na tenis
Tipy na fotbal
Tipy na hokej
Tipy na basketbal
Tipy na házenou a volejbal
Tipy na NBA, NHL, NFL a MLB
Tipy na biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování a lyžování
Sázky, sázení, tipovaní, kurzové sázení, tipy na sázení
Souhrn tipů klubu sázkařů K2profi
Tipovací a sázkařská soutěž K2mini
Strategie sázení
Money management
Úspěšné sázkařské tikety
Programy pro sázení
Kontrola tiketu
Placené tipy
Tipy zdarma
Online sázení


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com




Sportbreak.cz - Dexter





Výměna odkazů:

Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.

nasetipy.com - tipovanie, tipovaci web, tipuj, stávkovanie, bet, dobrý tip

Vtipy