|
|
|
Předchozí tipy :: Následující tipy |
Sázkař |
Zpráva - Tip na sázení |
Dexter Sázkař jako doma

Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
Působí na KolemDvou.cz od: 24.7.2008 Tipy a sázky: 2944 Kvalita tipů:
 Přidej hodnocení ZDE
Hodnocení tipů: 3 |
Zaslal: 28.11.2018, 12:10 Předmět: eurocup basket women
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Nesprávne zadaný tip.
Nesprávne zadaný tip.
V Eurocupu se mi líbí kurz 1,55 na Besiktas, i když vypadá jako nehodnotný vzhledem k tomu, že Minsk v Turecku první zápas vyhrál. Ale to byl podle mě úlet. Třeba v Kursku s Inventou hrál Tsmoki příšerně, naopa výkony Besiktase šly v poslední době nahoru, zvlášť poté, co se v týmu zapracovala výborná francouzská rozehrávačka Epoupa.
Podobný případ je ve skupině G. Tam se vymyká nepochopitelná výhra KP Brno nad Benátkami, kterou jsou celkem jasným favoritem skupiny. Přesto si myslím, že kurzy jsou minimálně adekvátní. KP Brno v Miškovci jasně prohrálo a teď jim navíc chybí americká pivotka Madden, která je po operaci nohy.
Z dalších zápasů podle mě stojí za to kurz 1,6 u Fortuny na Gorzow. A až budou vypsané handicapy (pokud vůbec budou), tak mi přijdou trochu přepálené kurzy na Mersin a Nymburk. Ne že bych jim úplně věřil rovnou na výhru, ale myslím, že by to mohly být celkem vyrovnané zápasy. |
|
|
|
|
|
|
Výměna odkazů:
Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.
Vtipy
|