|
|
|
Předchozí tipy :: Následující tipy |
Sázkař |
Zpráva - Tip na sázení |
Dexter Sázkař jako doma

Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
Působí na KolemDvou.cz od: 24.7.2008 Tipy a sázky: 2944 Kvalita tipů:
 Přidej hodnocení ZDE
Hodnocení tipů: 3 |
Zaslal: 19.06.2023, 8:28 Předmět: basket women
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
V tomto zápase nečekám žádné střelecké hody. Náš tým má celou hru vyloženě založenou na kvalitní obraně a Řekyně taky považuju za spíš defenzivní tým.
Vybral jsem si kapitánku Březinovou, kterou ale musím zároveň pochválit za její dosavadní výkony. Jednak je to velká hecířka potřebná pro každý tým a pak je až neuvěřitelné, jaké má sebevědomí po tak nevydařené sezoně, kdy se jí na klubové úrovni moc nedařilo v Polsku ani v Itálii a dokonce zvažuje konec kariéry, protože ji prostě momentálně žádný klub nechce. To se ale nejspíš po ME změní...
Každopádně proti Řecku bude mít těžkou úlohu, protože právě pod košem má soupeř největší sílu v podobě dua Fasoula-Spanou. Prvotním cílem pro Březinovou asi bude obrana a je otázka, kolik jí zbude sil pro útok.
Dalším faktorem je návrat Veroniky Voráčkové po výronu v kotníku. Počítám, že ji trenérka Ptáčková stejně jako s Izraelem využije spíš na pozici 4, takže při možném posunu Stoupalové na pozici 5 to možná vezme nějaké minuty Březinové. A hlavně by Voráčková měla na sebe vzít zodpovědnost a být hlavní střelkyní. Uvažoval jsem o overu (+11,5) právě na ni, ale je tady riziko, že stačí jedno špatné došlápnutí a může skončit...
Ve Voráčkové (pokud vydrží zdravotně a s formou, co předvedla proti Izraeli) vidím hlavní klíč k úspěchu. Měla by na ni hrát nejspíš Spanou, která je sice hodně silná a důrazná, ale taky zároveň ne tak rychlá jako Voráčková. Podle mě by mohla při jejím bránění minimálně posbírat dost faulů.
Z ostatních tipů na tento zápas bych asi zvažoval nějaký under, čekám spíš nižší skóre tipu 65:60. Ze střelkyň asi docela zajímavý under u Fortuny na Holešínskou (-9,5). U Řekyň je to složité - hladiny na Spanou a Fasoula jsou sice dost vysoké, ale zároveň mám obavu, kdo z našich hráček je bude schopný ubránit. Cesta by mohla být přes ty fauly u Spanou, protože s nimi má dost problém a navíc je hodně temperamentní, takže k tomu občas přidá třeba i nějakou technickou. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
 Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 19.06.2023, 8:53 Předmět: ME basket
|
|
|
Moje "úžasná teorie" o postupu Srbek do finále včera dostala vážné trhliny...
Začaly to Lotyšky, které po výhře nad Španělkami prohrály s Řeckem i Černou Horou, což jen dokazuje, že ve sportu je možné skoro cokoliv.
A pak to dokonaly samotné Srbky, které prohrály s Maďarkami, takže skončily ve skupině až druhé, což znamená v lepším případě čtvrtfinále se silnými Belgičankami. A navíc mě znepokojuje, že proti Maďarsku vůbec nenastoupila jejich nejlepší pivotka Krajisnik, což nejspíš znamená nějaký zdravotní problém.
Právě Belgie by si mohla stěžovat, jak je tento systém nespravedlivý. Za mě hrála ve skupinách jednoznačně nejlepší basket, jenže "odměnou" jim je krutý los, podle něhož by mohly teoreticky na cestě za vytouženým titulem narazit ve čtvrtfinále na obhájkyně titulu ze Srbska, v semifinále na Francii a ve finále na Španělsko, tedy všechny největší favority. Není to nemožné, protože mají asi nejlepší hráčku šampionátu Meesseman a taky asi nejlepší rozehrávačku Allemand, ale vývoj v ostatních skupinách jim to tedy vůbec neusnadnil.
Paradoxně na tom nejvíc nakonec vydělaly Španělky, které začaly šampionát prohrou s Lotyškami a ani v dalších zápasech nijak neexcelovaly. Jenže příznivý los a zaváhání Srbek s Lotyškami jim nakonec přihrálo do čtvrtfinále vítěze duelu Německo-Slovensko a pro případné semifinále pak někoho z trojice Maďarsko, Česko a Řecko. Na nepřízeň osudu si tedy rozhodně stěžovat nemohou! |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 21.06.2023, 8:37 Předmět: EG
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Bohužel kurzy už trochu klesly, takže to není takové "super value", ale pořád si myslím, že by Rumunky mohly vyhrát.
Na nedávném MS Rakušanky překvapily postupem do čtvrtfinále, zatímco Rumunky ve skupině nevyhrály ani zápas. Jenže...
Rakušankám při MS hodně pomohlo domácí prostředí, kterému občas podlehli i rozhodčí. A hlavní rozdíl bude v Krakově v tom, že jim tady chybí dvě nejlepší hráčky - Koizar a Sagerer.
Naopak Rumunky snad jako jediný tým oproti MS naopak posílí. Zůstala tříčlenná kostra v čele s těžko branitelnou dvoumetrovou pivotkou Virjoghe a navíc přibyla zkušená Sonia Kim-Ursu, účastnice olympiády v Tokiu, kde skončily Rumunky sedmé, zatímco Rakušanky se na OH neprobojovaly.
Rumunská Korejka Kim-Ursu (basketbaloví fanoušci ji znají z působení v Nymburku či KP Brno) by měla dodat hře týmu řád a taky skvělou střelbu z dálky. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 22.06.2023, 8:41 Předmět: basket women
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Sandrine Gruda by měla být společně s Valeriane Vukosavljević těmi hráčkami, které na sebe vezmou v důležitých momentech zodpovědnost. Zvlášť při absenci zraněné Gabby Williams a Marine Johannes, které francouzský svaz nevyhověl v tom, aby jela na ME bez společné přípravy kvůli WNBA.
Gruda je legenda a jedna z nejlepších evropských pivotek historie. Ve skupině to z její strany nebylo střelecky nic moc - 5, 10 a 10 bodů. Jenže proti Německu to byl jeden z jejích nejhorších zápasů za dlouhou dobu, měla střelbu z pole 1/8 a šestky 3/6, což rozhodně nejsou její obvyklá čísla. Nevěřím, že by tak špatný výkon mohla zopakovat! A hlavně hrála ve skupině v průměru okolo 22 minut. Myslím, že v play-off půjde toto číslo dost nahoru. Tím spíš, že další pivotka Iliana Rupert si proti Slovinsku poranila rameno a její dnešní start je nejistý. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 24.06.2023, 12:26 Předmět: basket women
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Janković sice už na šampionátu třikrát tuto hranici pokořila, ale myslím si, že dnes nebude mít tolik minut na palubovce. Přece jen jde pořád o olympiádu, takže trenérka Maljković bude podle mě spoléhat spíš na zkušenější hráčky. Konkrétně na jejím postu třeba na Crvendakić. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 24.06.2023, 12:38 Předmět: EG
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Dost mě štve, že T.... na Evropské hry zatím celkem kašle. Atletiku nevypsal vůbec, takže si musíme vystačit s Fortunou a Niké...
Vybral jsem si duel halové mistryně Evropy - Finky Hurske s loňskou mistryní Evropy venku - Polkou Skrzyszowskou. Hurske je o dost silnější právě v hale díky výborným startům, ale venku zatím takové skvělé výsledky nedosáhla. Na rozdíl od Polky... Ta má osobák na stovce 12,51, Finka 12,70. A navíc běží Skrzyszowska doma! |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 25.06.2023, 15:28 Předmět: basket women
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
vypsalo dokonce hladinu 10,5, ale tam už kurz hodně spadl...
Za mírné favoritky finále považuju Belgičanky, které zatím hrají famózně. Ale zase tak lehké to asi mít nebudou! Zvlášť pokud bude mít zkušená střelknyě Alba Torrens takovou fazonu jako v semifinále, v němž nasázela Maďarkám 27 bodů! To se dnes asi opakovat nebude, ale těch 12 bodů mi přijde na největší hvězdu týmu hodně reálných. Zvlášť když bude nejspíš opět chybět kvůli zraněnému rameni Maria Conde, která měla s Torrens alternovat na pozici "malého křídla". |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 27.06.2023, 15:00 Předmět: golden spike
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Na to, že má De Grasse na stovce čtyři bronzy z OH a MS, tak jsou ty kurzy na něj hodně vysoké!
Je pravda, že i kvůli častým zdravotním potížím je dost nevypočitatelný. Dá se říct, že většinou může skončit stejně tak první, jako poslední. Proto na něj většinou nesázím v pozici favorita, ale spíš když je za papírového outsidera. A věřím, že s blížícím se MS půjde jeho forma tradičně nahoru. To naznačil i solidním časem na dvoustovce v Oslo.
Vybral jsem si kanadské derby. Jerome Blake toho letos zatím taky moc nepředvedl a jeho forma je trochu s otazníkem. A ze vzájemných duelů na stovce to má s De Grassem 1:5. Jeho osobák je pak 10,00, u De Grasse 9,89. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 27.06.2023, 15:06 Předmět: golden spike
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Vsadil jsem na De Grasse, tak to vykompenzuju tím, že si vsadím proti jeho ženě, kterou je Nia Ali.
Čtyřiatřicetiletá Američanka má můj velký respekt za to, jaké výkony je schopná předvádět po třech dětech. Jenže už prostě podle mě nemá na to, aby se přiblížila svému osobáku 12,34, kterým se stala v roce 2019 mistryní světa. Letos běžela nejrychleji v polovině dubna 12,53, a to ještě s dost silnou (ale ještě regulérní) podporou větru.
Nigerijčanka Tobi Amusan je pro změnu úřadující mistryně světa a světová rekordmanka časem 12,12 (finále MS vyhrála dokonce za 12,06, ale s nedovolenou podporou větru). V letošní sezoně se rozjížděla pomaleji, ale i u í jako u řady špičkových atletů očekávám narůst formy s vrcholem na MS v Budapešti. Stoupající formu naznačila už při posledním startu v Kingstonu, kde vyhrála v protivětru za solidních 12,57. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 27.06.2023, 15:16 Předmět: golden spike
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Mně to prostě nedá a za menší vklad si to musím dát... Analytici na Tipsportu Crouserovi věří, a tak nám vyhnali kurz do velice zajímavých výšin.
Ryan je bezpochyby famózní vrhač, který hodil před měsícem ve Westwoodu fantastický světový rekord 23,56. Jenže od té doby měl závodní pauzu a i když tvrdí, že skvěle potrénoval, je otázka v jaké formě zrovna dnes bude. A ono se ani těch 22,65 neháže každý den! Z letošních čtyř startů se to Crouserovi podařilo jen jednou právě ve Westwoodu! A když se podíváme na loňskou sezonu, tak z 12 startů to hodil "jen" pětkrát.
I když si rúzné předpovědi dost rozchází, tak většina z nich tvrdí, že by mělo v Ostravě večer pršet. A takový mokrý kruh nemají koulaři zrovna v oblibě! A navíc na ten ostravský není Crouser zvyklý. Naposledy tady startoval v roce 2020, kdy hodil 22,43. A ještě jedna věc: Crouser je silnější v zámoří, z jeho deseti nejlepších výkonů nepochází ani jeden z Evropy... |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 30.06.2023, 14:17 Předmět: lausanne
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Za mě je mírnou favoritkou Američanka v panamských barvách Gianna Woodruff, finalistka loňského MS i OH v Tokiu. Kurz se dost pohnul, protože někdo asi naložil na Jesiie Knight, možná pod vlivem toho, že v úterý vyhrála na Zlaté tretře. Pro mě je ale cennější třetí místo Woodruff nedávno na DL v Oslo, kde byla o dost těžší konkurence.
Osobně bych vypsal na Woodruff tak 1,7. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 30.06.2023, 14:31 Předmět: lausanne
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Olympijský vítěz Chopra z Indie se starty dost šetří, ale když už někde je, tak prakticky nikdy nezklame. Má až neuvěřitelně vyrovnané výkony těsně pod 90 metrů, ale zároveň je zvláštní, že se mu tu devadesátku ještě nepodařilo nikdy přehodit. Že by dnes?
Letos vyhrál DL v Dauhá, loni se mu dařilo i ve Švýcarsku, kde vyhrál nejen v Lausanne, ale i v Curychu.
Němec Weber je samozřejmě taky špička, ale posledních sedm vzájemných soubojů s Choprou prohrál... |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 30.06.2023, 22:29 Předmět: ad Lausanne
|
|
|
Ta Woodruff mě celkem štve, protože to měla solidně rozběhnutý, ale pak před cílovou rovinkou zakopla o překážku, což ji totálně rozhodilo a do cíle už pak spíš jen doklopýtala. Knight běžela víceméně podle očekávání a určitě byla k poražení.  |
|
|
|
|
|
|
Výměna odkazů:
Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.
Vtipy
|