|
|
|
Předchozí tipy :: Následující tipy |
Sázkař |
Zpráva - Tip na sázení |
DaKrA Pravidelný sázkař

Celková statistika na K2: Počet OK: 4 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 4 unitů Výhry: 7.41 unitů Profit: +3.41 unitů Yield: +85.25 %
Působí na KolemDvou.cz od: 20.5.2005 Tipy a sázky: 1325 Kvalita tipů:
 Přidej hodnocení ZDE
Hodnocení tipů: 5 |
Zaslal: 23.05.2015, 13:30 Předmět: 23.5. 17:15 * Košice - Senica Tip 2 (4,13 Marathon) 1,25/10 1:1 KO
|
|
|
Budu stručný.
Košicím nebyla udělena licence na další sezonu, kdy budou už se 100% jistotou hrát jen 2. ligu. S kurzy to nijak nezahýbalo.
Varianty jsou dvě. Buď se tým semkne a hráči na sebe budou chtít upozornit, aby získali po sezoně prvoligové angažmá (i když díky jednomu, dvoum zápasům?), nebo budou tak sklamaní, že dobrý výsledek neuhrají. Otázkou je domácí podpora. Nejsem odborník na Slovenský fotbal. Ale očekávám, že fanoušci nebudou vytvářet příliš dobré domácí prostředí a budou spíš naštvaní a mohou vytvořit možná negativní atmosféru.
Když jsem viděl, že tato novinka s kurzy nijak nezahýbala, tak jsem se rozhod, že si tohle utkání zahraju. Nicméně je tu příliš proměnných a je to založeno v první řadě na faktu neudělení licence. Proto to hraju za hodně nízký vklad. Kurz 4,1 v zápase sousedů v tabulce, kde už nikomu o nic nejde se mi zdá fajn. |
|
|
|
|
|
|
Výměna odkazů:
Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.
Vtipy
|