propitak Sázkař - admin
Celková statistika na K2: Počet OK: 492 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 8 Počet 1/2 KO: 2 Počet KO: 570 Vklady: 1063 unitů Výhry: 1119.29 unitů Profit: +56.29 unitů Yield: +5.29 %
Působí na KolemDvou.cz od: 10.2.2004 Tipy a sázky: 13093 Kvalita tipů: Přidej hodnocení ZDE
Hodnocení tipů: 12 |
Zaslal: 21.12.2020, 13:32 Předmět: 27.12./15:15 West Ham - Brighton
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Obliba Součka a Coufala prostě je, jsou to nadprůměrní hráči. Postavení West Hamu docela jde, 10 bodů od sestupu a 5 bodů od pohárových příček, k tomu fakt, že mají z posledních x kol za sebou United, Liverpool, City, Leicester, Tottenham, a dnes jdou proti Chelsea, tak to postavení v tabulce prostě jde, ale podle mě patří o pár příček výše. Jak to dopadne s Chelsea nevím, při troše štěstí urvou bod bych řekl.
Pak ale doma přivítají "Brighton", nebudu psát žádné přídavné jméno, prostě Brighton, v PL není slabého týmu, každý bojuje a rve se, ať má v týmu hráče za stovky miliónů nebo je to chudší klub, rve se. A to se bude rvát i Brighton, ale pokládám West Ham doma za favorita, a proč nyní kurz 2.45? To už je na úrovni 50 na 50 bez remízy? To podle mě není, můj kurz na West Ham je někde na úrovni 1.90, a podle mě bude kurz klesat, o čemž i trochu rozhodne výsledek s Chelsea.
Podle mě je to dobrý tip za dobrý kurz.
Edit: závěr roku tedy velmi špatné, toto KO a CZ dva tipy také KO |
|