|
|
|
Předchozí tipy :: Následující tipy |
Sázkař |
Zpráva - Tip na sázení |
propitak Sázkař - admin

Celková statistika na K2: Počet OK: 494 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 8 Počet 1/2 KO: 2 Počet KO: 572 Vklady: 1067 unitů Výhry: 1123.1 unitů Profit: +56.10 unitů Yield: +5.26 %
Působí na KolemDvou.cz od: 10.2.2004 Tipy a sázky: 13097 Kvalita tipů:

Přidej hodnocení ZDE
Hodnocení tipů: 12 |
Zaslal: 1.04.2023, 16:24 Předmět: Dexter blog - květen 2023 (+33,98 unitů ... Yield +44,13 %)
|
|
|
Dexter blog - květen 2023
Naposledy upravil propitak dne 1.06.2023, 8:43, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
fridex Sázkař - jsem tu nový

Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
Působí na KolemDvou.cz od: 11.7.2017 Tipy a sázky: 31 Kvalita tipů:

Přidej hodnocení ZDE
|
Zaslal: 1.05.2023, 12:50 Předmět: Brno
|
|
|
Ahoj Dextere, jak vidíš šance na postup Brna proti Opavě?Vyplatí se dávat za 3.55?Slyšel jsem že kabina není v pohodě,někteří hráči jdou vyloženě proti trenéru Růžičkovi...To asi není dobré znamení..Dík za koment |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Celková statistika na K2: Počet OK: 0 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 0 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 0 Vklady: 0 unitů Výhry: 0 unitů Profit: +0.00 unitů Yield: +0.00 %
Působí na KolemDvou.cz od: 24.7.2008 Tipy a sázky: 2944 Kvalita tipů:
 Přidej hodnocení ZDE
Hodnocení tipů: 3 |
Zaslal: 2.05.2023, 8:18 Předmět:
|
|
|
re Fridex:
Sorry, často tady nereaguju moc pružně, protože mi nechodí žádný upozornění, když někdo něco přidá. A přiznám se, že bych to ani nechtěl, protože mi dost vadí, jak jsme v dnešní době otroky různých aplikací. Když jsem ještě pracoval , tak mě úplně vytáčelo, jak mi furt pípaj zprávy na různých messengerech, whatsappech, teamsech, twitterech, skypech atd...
Pokud jde o Brno, tak zápas už je za námi, nicméně série pokračuje. Úplně interní zprávy nemám, ale nedivil bych se, kdyby trenér Růžička někomu vadil. On žije jenom basketem a chce to i od ostatních. To by ještě nevadilo, ale otázkou je, jak to dokáže podat. Myslím, že moc psycholog úplně není...
Nicméně, pokud by ho chtěli hráči odstřelit, tak by to určitě dělali v základní části, a ne v play-off. Nevěřím, že je v týmu někdo, kdo by nechtěl postoupit dál. Kromě toho se to asi týká spíš domácích hráčů, ale pro úspěch Brna jsou klíčoví spíš Američani, kteří jsou výkonnostně trochu jinde. Pokud Pointer nebo Culpepper budou hrát pro tým a budou ve své TOP formě, tak si pořád myslím, že Brno může dokonce pořád ještě vyhrát i ten titul! |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 5.05.2023, 12:48 Předmět: dauhá
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Diamantová liga v Dauhá je prvním větším závodem sezony, a tak je hodně otazníků okolo aktuální formy všech atletů. Proto jsem dost opatrný s výší vkladů a snažil jsem se vybírat spíš vyšší kurzy, kde vidím value. V této fázi sezony sázet nižší kurzy na favority za hodně peněz mi přijde jako nesmysl.
Jako první jsem vybral oštěp, kde sázkovky hodně věří Jakubu Vadlejchovi. Dá se to pochopit, protože vede letošní tabulky a v rozhovorech si hodně pochvaloval přípravu v jižní Africe. Dát na něj ale kurz 1,45 proti dvojnásobnému mistrovi světa Petersovi, který před rokem právě v Dauhá hodil fantastických 93,07, mi přijde fakt divný! Jen bych dodal, že loni se oba utkali celkem pětkrát a ve všech případech byl lepší borec z Grenady... |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 5.05.2023, 13:07 Předmět: dauhá
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Tady mi přijde ten kurz opět přestřelený, což je způsobeno tím, že Australanka Hull letos zaběhla nejrychlejší čas. To ale není moc směrodatné, protože se žádné větší závody zatím neběžely. V Austrálii začíná sezona logicky dřív a Hull zaběhla na domácím šampionátu 4:04,19, což ale není žádná velká hitparáda...
Na startu v Dauhá je vynikající konkurence a věřím, že se poběží pod 4 minuty. Na startu je hned šest Etiopanek, které to určitě rozběhnou pěkně zostra (s pomocí pacemakera, kterým je Australanka Billings).
Za mě jsou obě běžkyně vyrovnané. Nebo tedy spíš si myslím, že větší potenciál má Embaye, druhá z loňského halového mistrovství světa. Na druhou stranu je ale dost nevyzpytatelné, občas úplně vybouchne. Hull je konzistentnější, ale ten kurz mi prostě přijde přehnaný. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 5.05.2023, 13:23 Předmět: dauhá
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Na loňském MS skončil Happio čtvrtý, zatímco Rosser pátý. To bylo ale také jediné vítězství mladého Francouze nad Američanem ze všech šesti soubojů, v nichž se oba loni utkali.
Happio zaběhl v Eugene životní závod ve skvělém čase 47,41. Jenže nikde jinde se k takovému výkonu ani nepřiblížil - kromě MS běžel nejrychleji na ME, a to 48,56. Rosser más ice horší osobák 47,59, ale pod 48 vteřin už běžel šestkrát - na šesti různých podnicích.
Happio letos ještě neabsolovoval žádný závod, Rosser má jeden na své poměry podprůměrný čas, ale také v polovině dubna zaběhl velmi slušnou hladkou čtvrtku, takže úplně bez formy by být neměl. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 6.05.2023, 10:01 Předmět: Premier League
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Tottenham čeká už čtyři zápasy na výhru. Nedočkal se jí ani po příchodu dočasného kouče Ryana Masona, který se v podobné pozici ocitl už předloni a celkem ji zvládl. Je třeba říct, že výkony týmu po jeho příchodu šly nahoru, přestože ze dvou zápasů vydolovali jen bod. Je ale cenné, že mužstvo ukázalo jistou vnitřní sílu, když s Manchesterem United po poločase 0:2 dokázali po přestávce srovnat a famózní byl také jejich návart do naprosto šíleného zápasu v Liverpoolu. Tam prohrávali po čtvrthodině 0:3, v 93. minutě dokázali vyrovnat, ale o minutu později o cenný bod přišli.
K zamyšlení jsou katastrofální začátky v posledních zápasech, hlavně propustná obrana, ale nepochybuju o tom, že pro zlepšení tohoto stavu udělali v klubu maximum. A při hráčské kvalitě věřím tomu, že se to prostě už nebude opakovat.
Na druhou stranu ofenziva týmu je za mě fantastická! Aktuální druhý nejlepší střelec soutěže a kapitán anglické reprezentace Harry Kane na hrotu, na křídlech loňský král střelců Son Heung-Min a Brazilec Richarlison, který by se měl vrátit do základní sestavy poté, co právě on vstřelil vyrovnávací gól na Anfield Road. Zatím se mu v dresu Spurs střelecky nedaří, což moc nechápu, když si vzpomenu na jeho skvělé výkony v brazilské repre. Přestože tam hraje trochu jiný post... Snad se gólem v minulém kole chytne a ukáže, co umí. Tuto hvězdnou trojici doplňují ze zálohy třeba Dán Höjbjerg nebo Chorvat Perišić, takže potenciál je tam obrovský.
Tottenhamu se v posledních letech na Crystal Palace opravdu dařilo a většinou to byla dost divočina. V lednu na jejich hřišti zvítězili 4:0, poslední domácí zápasy vyhráli 3:0, 4:1 a 4:0!
Je pravda, že Crystal Palace se zvedl po březnovém příchodu legendárního kouče Roye Hodgsona, ale jejich kádr má své limity. Myslím, že současná 11. příčka je přibližně strop jejich možností. Od sestupových příček se vzdálili na 10 bodů, takže mají víceméně "vyděláno" a mohou hrát poměrně v klidu. Tottenham má vyšší cíle a stále bojuje o pohárovou Evropu, takže by u nich měla být vyšší motivace. Věřím, že ta společně s hráčskou kvalitou a výhodou domácího hřiště rozhodne. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 6.05.2023, 10:45 Předmět: györ
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Tenhle kurz mi přijde hodnotný - ostatně Fortuna má 2,0 a třeba 2,03...
Györ už je v posledních letech tradičně největším favoritem soutěže, ale svůj poslední triumf zapsal v roce 2019. Loni zažil zklamání, když byl v základní části jasně nejlepší, ale ve finále Final Four pak celkem překvapivě prohrál 31:33 s Kristiansandem.
Letos to chce vedení klubu jistě napravit. Udrželo všechny opory a ještě přivedlo hvězdnou slovinskou levorukou kanonýrku Anu Gros Jejich kádr připomíná All Star Team! Na spojkách třeba Norka Oftedal (trojnásobná mistryně světa a nejlepší světová hráčka za rok 2019), Francouzka Nze Minko (olympijská vítězka a MVP ME2020), skvělá Dánka Hansen, Korejka Ryu Eun-hee (nejelpší asijská házenkářka posledních let) nebo již zmíněná Slovinka Gros (letos nejlepší střelkyně týmu se 77 brankami v LM). Naprosto šílená konkurence je na postu pivotky, kde jsou Švédka Blohm (členka All-Star v loňské LM nebo na MS 2019), Nizozemka Broch (All-Star MS 2017 a ME 2016) a Norka Brattset Dale (MVP na MS 2021), která se vrátila po mateřské dovolené. V bráně je pak Dánka Toft (nejlepší hráčka světa za rok 2021) a francouzská veteránka Leynaud (All-Star Ligy mistrů 2021 a 2020). Trochu slabší je to jen na křídlech (rozhodně ne špatné, ale prostě jen ne tak hvězdné!!!), kde jsou maďarské reprezentantky Schatzl, Lukács, Fodor nebo Faluvegi. A k tomu všemu na lavičce Španěl Ambros Martín, při jehouž předchozím působení v Györu získal tým hned čtyři prvenství v Lize mistrů!
Omlouvám se, že jsem vyjmenoval celou sestavu, ale je to pro dokreslení obrovského potenciálu tohoto mužstva.
K tomu všemu musíme přičíst fakt, že se letos hraje Final Four v Budapešti, takže je zřejmé, který tým bude mít největší podporu. Protože Férencváros je ve čtvrtfinále jen malý krůček od vyřazení.
Moc nevěřím tomu, že by Kristiansand (s Češkami Jeřábkovou a Knedlíkovou) dokázal obhájit loňské senzační vítězství. Zvlášť poté, co v létě odešla jejich největší hvězda Nora Mörk.
Ta naopak posílila dánský Esbjerg, který by podle mě mohl zlobit nejvíc, protože má v kádru i další výborné norské spojky Reistad a Breistol. Na druhou stranu určitě nemají tak kvalitní lavičku jako Györ! To ale nemá nikdo... |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 11.05.2023, 9:51 Předmět: masters roma
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Saša Zverev mi je nesympatický a nemám ho rád. To ale nemění nic na tom, že by podle mě měl v Římě postoupit minimálně do osmifinále.
Loni si vážně zranil kotník na Roland Garros a poté měl dlouhý výpadek, který má nyní za následek jeho propad na 22. místo žebříčku ATP. Jeho potenciál je ovšem mnohem vyšší, už byl i světová dvojka. A na antuce rozhodně umí, ostatně v posledních dvou letech byl v semifinále French Open! A daří se mu i v Římě. V roce 2017 tady jako mladík dokonce vyhrál a třeba loni tady byl v semifinále.
Otázkou je samozřejmě jeho aktuální forma, ale ta podle mě roste směrem k letošnímu French Open. V antukové sezoně došel v Monte Carlu do třetího kola (porazil Bublika a Bautistu), kde podlehl až po velkém boji s Medveděvem. Minulý týden v Madridu vypadl v osmifinále s pozdějším vítězem Alcarazem, který má skvělou formu.
Pro můj tip je samozřejmě důležitý i los, který podle mě Zverevovi docela přál. Je nasazen přímo do druhého kola, kde ho čeká vítěz souboje mezi italským kvalifikantem Nardim (ATP 151.) a zkušeným Belgičanem Goffinem, který je ve dvaatřiceti letech už trochu za zenitem a propadl se do druhé stovky žebříčku. V souboji o osmifinále by měl podle nasazení na Zvereva čekat Polák Hurkacz, který podle mě není lepší než Zverev, obzvlášť ne na antuce. Vzájemné zápasy jsou 2:0 pro Zvereva a pro náš tip hovoří i akutální forma Hurkacze, který ani v jednom ze tří antukových startů neprošel přes třetí kolo. Původně byla v této části pavouka potenciální hrozba v podobě Francouze Quentina Halyse, který se letos blýskl postupem do semifinále v Estorilu, ale ten se nakonec kvůli zranění odhlásil. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 11.05.2023, 10:10 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Marco Rossi je podle mě v rakouském týmu suverénně nejlepší hráč. To samozřejmě ještě neznamená, že nasbírá nejvíc bodů, ale podle mě je kurz hodně přestřelený, osobně bych nevypsal víc jak 2,5.
Bookies nejvíc favorizují exkomeťáka Petera Schneidera, který ovládl statistiky rakouského týmu v loni. Ano, je to rozený střelec, ale přece jen na takovéto úrovni ho jako TOP útočníka nevnímám a moc nevěřím tomu, že dokáže zopakovat loňská čísla. Jeho 42 bodů v rakouské ICEHL hodnotím rozhodně méně než 51 bodů Rossiho v zámořské AHL, která je výkonnostně úplně jinde.
Rossi je devítka předloňského draftu NHL a i když v Minnesotě asi čekali, že touto dobou bude dál, myslím, že svými výkony na farmě si řekl o to, aby dostal výraznější možnost v příští sezoně. Letos odehrál v NHL jen 19 zápasů. Pro zámoří má Rossi možná menší výškový handicap (měří 176 cm), ale je to skvělý kreativní centr. Vždy- měl skvělá ofenzivní čísla, například ve své poslední sezoně v juniorské OHL nasbíral v 56 zápasech 120 bodů...
Podle mě budou jeho největšími soupeři spoluhráči z útočné řady. Je možné, že Rossi udělá z někoho nejlepšího střelce týmu, ale kanadské bodování by měl ovládnout. V přípravě nastoupil jen ve vítězném utkání se Slováky, na němž se podílel gólem a asistencí. Tehdy s ním hráli na křídlech M.Huber a Zwerger. To by bylo pro náš tip asi lepší než kdyby nastupoval se Schneiderem, i když na přesilovce se asi potkají. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 11.05.2023, 15:23 Předmět: krpec
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Dlouho jsem přemýšlel, jestli to sem dát i po menším poklesu kurzu z 1,84. Ale těch argumentů proti Lukášovi je tolik, že i těch 1,6 má podle mě hodnotu.
Krpálka uznávám, je to borec a velký bojovník. Ale zdraví neošidíš a s těmi problémy, co si v poslední době prožil, by byl velký zázrak, kdyby to dotáhl na medaili (v judu se udělují dvě, takže sázka do čtvrtého místa znamená medaili).
Kvůli častým zdravotním problémům v nejtěžší váhové kategorii se rozhodl Lukáš pro návrat do "stovky", protože za jeho častá zranění možná mohl fakt, že někdy nastupoval i proti borcům o 50 kilo těžším. Jenže zatím mu tento tah moc nevyšel, protože hned při druhém startu na Grand Slamu v Paříži si poranil rameno a klíční kost. A další dva měsíce toho moc nenatrénoval. Těsně před šampionátem pak přišla další jobovka. Kvůli viróze mu museli nasadit antibiotika! Nedokážu si představit, co to udělá s jeho organismem v kombinaci s faktem, že musel za poslední týden shodit devět kilo, aby se dostal na potřebnou váhu...
A aby toho nebylo málo, tak si s Lukášem ošklivě zahrál los. Prvním problémem je už to, že jako nenasazený (potřebné body má získané ve vyšší kategorii, což se nepočítá) musí už do předkola, takže pokud by měl dojít až k medaili, tak by musel vyhrát pět zápasů. A to vše v jednom dni! To se mi při jeho aktuálním zdravotním stavu a tréninkovému deníčku posledních měsíců prostě nechce věřit, že by to zvládl.
Tím spíš, že jeho soupeři rozhodně nejsou žádní " turisti". Hned v prvním zápase na něj čeká mladý Ital Pirelli, který v prosinci vyhrál Grand Slam v Tokiu, kde postupně porazil aktuálně tři nejlepší Japonce!
Pokud by přes něj Lukáš přešel, tak by se utkal s Brazilcem Goncalvesem, který byl v únoru třetí na Grand Slamu v Tel Avivu.
A kdyby i toho zdolal, tak by v osmifinále nejspíš narazil na skvělého Nizozemce Korrela, úřadujícího mistra Evropy a aktuálně druhého muže světového žebříčku...
Už tyhle tři zdolané překážky mi přijdou celkem nepravděpodobné, ale na medaili by pak musel Krpálek přidat ještě další dvě vítězství proti borcům z nejlepší osmičky, ať už v pavouku, nebo v opravách. A v této osmičce už nebude nikdo slabý! A všichni budou mít o zápas v nohách míň a o mnoho natrénovaných hodin za poslední měsíce víc. Tahle váhová kategorie je hodně nabitá, navíc IJF umožnila start i některým Rusům, a zrovna ve stovce jsou hned dva výborní - bronzový z olympiády Ilyasov a vicemistr Evropy z Prahy Adamian. Pak je tady třeba výborný Gruzínec Sulamanidze, Ázerbájdžánec Kotsoiev, Japonec Iida Kanaďané El Nahas a Reyes nebo zkušený Gruzín Liparteliani (ten by měl Krpálka teoreticky čekat ve čtvrtfinále, pokud se tam tedy oba probojují).
Na MS mohou za každou zemi startovat dva borci, což je o jednoho víc než na olympiádě, takže uspět na světovém šampionátu je ještě těžší. Medaile by ležela hodně vysoko, i kdyby byl Krpálek v TOP formě a kondici. Což rozhodně není... |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 12.05.2023, 11:26 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Vybral jsem si do akovky dva pidikurzy, které se mi líbí...
Lotyšský kapitán Daugavinš by měl hrát v prvním útoku a určitě dostane šanci i v přesilovkách. V generálce s Dánskem vstřelil hattrick, předtím dal gól i Švýcarům.
Filip Chytil rozhodně je střelec, což dokázal i v NHL. A trenér Jalonen s ním počítá do elitní formace s Kubalíkem a Červenkou, měl by být důležitým článkem i v prvním přesilovkovém komandu. Češi by měli odehrát minimálně osm zápasů a to by mělo Chytilovi stačit k tomu, aby dal aspoň tři góly. Myslím, že je hratelná í příležitost Fortuny, která na Chytila vypsala hladinu 3,5 gólu (kurz 1,95).
P.S. Tady je upravenej konečnej kurz na 1,5. Daugavinš vyšel a Chytil je void, protože nesplnil podmínku aspoň čtyř odehraných zápasů.
Naposledy upravil Dexter dne 29.05.2023, 8:52, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 12.05.2023, 12:00 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Špaček je kreativní centr a celkem se mi líbí, ale osm bodů je přece jen docela dost...
Pod koučem Jalonenem to není žádná ofenzivní smršť, nároďák hraje poměrně defenzivně (to nekritizuju, jen konstatuju). Proto si úplně nemyslím, že by měl mít osm bodů hráč, který není v elitním útoku ani v prvním přesilovkovém komandu. Samozřejmě tady máme riziko, že nastavené lajny nebudou úplně fungovat a přijde změna, takže se třeba Špaček vráti ke Kubalíkovi s Červenkou. To by byl trochu problém... Ale budu věřit, že se silná první lajna s Chytilem na centru chytne.
Špaček startuje na třetím šampionátu, předloni si připsal pět bodů, loni jen jeden za gól. Ano, měl jinou roli v týmu, letos by měl dostat větší ice-time. Na druhou stranu to ale ukazuje, že asi není úplně TOP favorit trenéra Jalonena.
Dalším důvodem pro můj tip je mírný pesimismus ohledně našeho postupu ze čtvrtfinále. Mužstvo se mi líbí asi míň než loni a šance vidím tak 50/50. A v osmi zápasech nasbírat osm bodů by bylo pro Špačka asi dost těžké. I když samozřejmě vnímám, že body se dají nabrat spíš proti slabším týmům. Třeba si připíše pět bodů se Slovinci a Nory a můj tip půjde do kytek...  |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 12.05.2023, 13:32 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Sakari Manninen se sice neprosadil do NHL a sezonu odehrál na farmě v AHL (se svými 172 cm to má v zámoří těžké), ale je to velký oblíbenec finského kouče Jukky Jalonena a při posledních zlatých triumfech Suomi hrál naprosto klíčovou roli. Ostatně loni byl vybrán do All-Star Teamu jak na olympiádě, tak na MS...
Co je podstatné, tak na MS by měl plnit úlohu prvního centra a na křídlech bude mít Hartikainena a hlavně hvězdného Rantanena. Měl by vést i elitní přesilovkové komando, kde by mu měly ve společnosti Rantanena nebo konstruktivního beka Lehtonena naskakovat body hodně rychle. Osobně si myslím, že skončí mistrovství s dvojciferným číslem.
Kaapo Kakko by měl nastupovat ve druhé řadě a Arniou a Suomelou, což sice může být taky úderná lajna, ale myslím si, že mu prostě budou chybět body z přesilovky, kde by měl podle všeho spíš jen paběrkovat.
Kakko za sebou má sice bodově nejlepší sezonu v NHL (40), ale myslím si, že management Rangers si představoval, že jeho progres bude výraznější. Před čtyřmi roky to bylo velké téma, jestli má být jedničkou draftu Jack Hughes nebp lépe stavěný Kakko. Teď už asi Devils vědí, že nešlápli vedle, když si vybrali Hughese, který letos nasbíral v základní části 99 bodů...
Myslím si, že Kakko se ještě dočká bodově výraznějších sezon v zámoří, ale aktuálně má prostě podle mě ve finské repre důležitější pozici kreativní Manninen. |
|
|
|
|
Bckejml Sázkař - jsem tu nový

Působí na KolemDvou.cz od: 8.2.2023 Tipy a sázky: 6 Kvalita tipů:

Přidej hodnocení ZDE
|
Zaslal: 12.05.2023, 14:48 Předmět:
|
|
|
To je aspoň Květnová sérka.. dost mě mrzí, že nejedu celou dobu proti, jak to zde někdo psal, ten jestli se toho drží, tak je v balíku  |
|
|
|
|
mfilip Sázkař - tipuju více

Celková statistika na K2: Počet OK: 5 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 1 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 9 Vklady: 14 unitů Výhry: 9.07 unitů Profit: -4.93 unitů Yield: -35.21 %
Působí na KolemDvou.cz od: 30.8.2021 Tipy a sázky: 72 Kvalita tipů:
 Přidej hodnocení ZDE
|
Zaslal: 12.05.2023, 15:43 Předmět:
|
|
|
Tak Krpalkem to vypada, ze trend se jen tak nezmeni.
Ja jsem proti Dexterovi vsadil 1x pinec a samozrejme tentokrat to Dexterovi vyslo. Ale tak furt jsem jeste optimista, ze se uz to konecne otoci. No a jestli jede Dexter v soutezi o pocet KO v rade, tak nam to mel rict 😀. Delam si legraci, verim, ze se to uz zlomi. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 12.05.2023, 18:08 Předmět: Krpálek
|
|
|
Taky ten Lukáš mohl vyhrát zlato, když už nám podělal tiket!
Ne, vážně... Fakt absolutně nechápu, jak to mohl takhle zvládnout po takových problémech. Klobouk dolů, je to superman! Přitom v prvních dvou zápasech byl kousek od vyřazení, když měl dvě shida (třetí by znamenalo konec). Takticky to ale zvládl skvěle, trpělivě si počkal na vhodný moment a pak ukázal svoji obrovskou sílu v newaze (boj na zemi). Potom mu to trošku ulehčili soupeři, když outsideři vyřadili největší favority a zároveň se u toho hrozně nadřeli a unavili. Mám smíšený pocity - obrovskej respekt ke Krpálkovi, ale zklamání, že jsem Vás připravil o prachy (ten svůj tiket bych oželel).  |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 12.05.2023, 18:19 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Ještě jsem si raději počkal na potvrzení sestavy, jestli Němci nastoupí jako v poslední přípravě...
Jejich hlavní údernou silou by měl být první útok ve složení Peterka-Kahun-Tiffels. A pokud je někdo z nich střelec, tak je to mladík Peterka. Třeba na dvacítkách dal během dvou světových šampionátů 8 gólů ve 12 zápasech. A před pár lety nasázel v české juniorské extralize (v dresu Salcburku) 45 gólů za sezonu. Prosazuje se už i v zámoří, loni byl nejlépe skórujícím nováčkem v AHL (35+45, včetně play-off), letos prožil solidní nováčkovskou sezonu v Buffalu (12+20).
V útoku má dva spoluhráče, kteří oba raději nahrávají než zakončují. Výborný centr Kahun měl letos v Bernu bilanci 4+17 (kvůli zranění odehrál jen 23 zápasů), Tiffels měl letos v DEL 6+22, loni 12+37.
Peterka by měl být důležitým hráčem i pro přesilovky, kde bude navíc moct těžit z nahrávek konstruktivního beka Seidera. Tři góly by rozhodně měly být v jeho silách, zvlášť když mají Němci ve skupině týmy jako Maďarsko, Rakousko, Dánsko nebo Francie. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 12.05.2023, 18:41 Předmět: basket women
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Model play-down ve francouzské basketbalové lize žen není úplně šťastný. Tarbes a Hainaut už mají dávno jistou záchranu, a tak závěr trochu vypouští. Tím ale trochu potopili Toulouse, které potřebovalo dotáhnout dvouzápasovou ztrátu na Landerneau. A když vyhrávají oba, tak jim ani vítězství ve vzájemném zápasu nebude k záchraně stačit.
Poslední zápas už hrálo Hainaut v hodně poslepované sestavě, když jim chybělo šest hráček užšího kádru. Údajně kvůli zranění, ale nejsem si jistý, jestli to je ve všech případech tak horké...
Landerneau poslední vzájemný zápas na palubovce St.Amand vyhrálo 72:60, a to hrály v týmu soupeře dvě klíčové hráčky - nigeriiská pivotka Chidom a Američanka Kucowski (ex KP Brno). Bez nich podle mě nemá hostující celek v Bretani šanci! A motivace je jasně na straně domácích - když vyhrají, tak se zachrání! |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 13.05.2023, 14:44 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Vybral jsem si dvojici zkušených dánských útočníků. Nicklas Jensen je typický střelec, např. za pět sezon v KHL (v dresu finského Jokeritu) nasázel 99 gólů. Na MS už dvakrát nastřílel po pěti gólech. A hlavně by měl hrát v prvním útoku s Russellem a především Ehlersem, který je vynikající nahrávač.
Mikkel Boedker býval taky gólový hráč, ale postupem času se z něj stal spíš "two-way" útočník. Je to výborný bruslař, ale gólů v poslední době moc nedává. Letos ve švédské lize pět, loni ve švýcarské čtyři. A lepší to není ani v dánské repre, loni na OH dal jeden gól, předloni na MS žádný... A letos by měl nastupovat ve druhém útoku se Stormem a Poulsenem, což přece jen nejsou tak kvalitní spoluhráči jako má Jensen. |
|
|
|
|
mfilip Sázkař - tipuju více

Celková statistika na K2: Počet OK: 5 Počet 1/2 OK: 0 Počet VOID: 1 Počet 1/2 KO: 0 Počet KO: 9 Vklady: 14 unitů Výhry: 9.07 unitů Profit: -4.93 unitů Yield: -35.21 %
Působí na KolemDvou.cz od: 30.8.2021 Tipy a sázky: 72 Kvalita tipů:
 Přidej hodnocení ZDE
|
Zaslal: 15.05.2023, 9:49 Předmět:
|
|
|
Nenabízí se tip na Pardubice v utkání Děčín-Pardubice v NBL po vyloučení děčinského basketbalisty? |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 16.05.2023, 14:21 Předmět: pardubice
|
|
|
Samozřejmě mě to taky napadlo, Nichols bude určitě chybět. Ale kurzy už s tím trochu počítají a já se přiznám, že už mám trochu strach cokoliv sázet v českým chlapským basketu poté, co třeba pohár vyhrál Děčín a co teď vyvádí v play-off Opava.  |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 16.05.2023, 14:23 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
O Drozgovi jsem uvažoval už před začátkem MS a on teď zatím dal jediné dva góly Slovinců. A nikdo jiný nemá víc než bod. Takže mi ten kurz 2,4 přijde celkem zajímavý.
Je mu teprve 24 a u nás asi není až tak známý, ale ne nadarmo ho draftoval Pittsburgh. A letos si připsal v Chabarovsku slušných 21 bodů v náročné KHL. Kvůli svému působení v zámoří startoval na MS naposledy v roce 2019 (v nižší divizi) a byl tehdy nejproduktivnější hráč spolu s hvězdným Anže Kopitarem, když měl z pěti zápasů bilanci 5+2. Mimochodem, ten stejný rok měl na dvacítkách taky z pěti zápasů 4+8!
O svých kvalitách jasně přesvědčil proti Kanadě. Menší problém může být v tom, že zatím hraje až v třetím útoku, ale na druhou stranu naskakuje do elitní přesilovky namísto beka společně s prvním útokem. A třeba v prvním utkání se Švýcary měl vůbec největší ice-time ze všech slovinských útočníků... |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 16.05.2023, 14:48 Předmět: celtics
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Předpovídat vítěze play-off v zámořských soutěžích obecně není jednoduché. Bookies i většina expertů ale berou za největšího favorita Boston - T.... kurz 2,05, Fortuna 2,10. Tenhle kurz mi úplně výhodný nepřijde, proto jsem si ho "vylepšil" touto sázkou. MVP finále bývá tradičně vyhlašován z celku vítěze a kdo jiný by to měl být u Celtics, když ne největší hvězda týmu Tatum, který třeba v decideru s Philadelphií nasázel neskutečných 51 bodů? |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 17.05.2023, 9:59 Předmět: basket women
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Tým z předměstí Lille - Villneuve d´Ascq - má skvělou sezonu, ale při vší úctě k nim pro mě bylo předčasným vyvrcholením francouzské ligy semifinále mezi euroligovým Bourges a letošním vítězem Eurocupu z Lyonu.
Tým hvězdného Tony Parkera (majitel ASVEL) vyhrál dlouhodobou část i Eurocup a podle mě by výrazně míchal karty i v prestižnější Eurolize, v níž by se měl ale představit až příští rok. Kádr je za mě naprosto fantastický! S vidinou úspěchu na olympiádě v Paříži 2024 se v něm koncentrovaly opory francouzské repre - Sandrione Gruda, Alexis Chartereau, naturalizovaná Američanka Gabby Williams a Marine Johannes, za mě asi nejlepší (určitě nejzábavnější) evropská basketbalistka. V širším kádru francouzské repre pro nadcházející ME jsou dále i zkušená pivotka Ciak a talentovaná Malonga (pro srovnání Villeneuve má v kádru Heriaud a Salaun, přičemž ani jedna rozhodně nemá místo v užším kádru jisté).
Líbí se mi, že Lyon stojí hlavně na špičkových francouzských hráčkách, které doplňují kvalitní cizinky - skvělá belgická rozehrávačka Allemand, Američanka Dietrick, Španělka Quevedo nebo talentovaná Litevka Jocyté. Cítím z týmu vnitřní sílu, kterou krásně ukázal v semifinálové odvetě.
Naproti tomu Villeneuve hodně stojí a padá s výkony dvou Američanek Burke a Smalls nebo pivotky Diaby z Pobřeží slonoviny. Všechno kvalitní hráčky, ale s výjimkou Burke ne úplně TOP, jaký má v základní pětce Lyon.
Oba týmy se letos utkaly celkem pětkrát a vždy vyhrál Lyon! Jak v lize, tak v semifinále domácího poháru i v semifinále Eurocupu.
Lyon je pro mě od začátku sezony jasným favoritem na titul, ale v semifinále měl namále, když první zápas v Bourges prohrál o 13. V odvetě ale potvrdil své kvality a euroligového soupeře přejel 93:73. Zaváhání v Bourges by jim ve finále mohlo paradoxně možná pomoct. Myslím, že si dají o to větší pozor dnes a nějaké podcenění snad nehrozí. Určitě nechtějí zažívat podobné nervy v odvetě.
Menším problémem je nejistý start Gabby Williams, která první semifinále nedohrála s podezřením na otřes mozku. Na druhou stranu týmu strašně pomohl návrat rozehrávačky Allemand, která týmu chyběla sedm týdnů. A citelnou absenci hlásí i domácí - problémy s kolenem má belgická trojkařka Hind Ben Abdelkader. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 17.05.2023, 10:40 Předmět: ice time
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
K sázce na ice-time jsem si vybral amerického útočníka Conora Garlanda, kolem něhož jsou mimochodem aktuálně spekulace ohledně případného trejdu z Vancouveru do Montrealu. To je ale vedlejší...
Garland je klíčový hráč pro americkou ofenzivu! V dosavadních třech zápasech měl ice-time 18:28, 18:11 a 17:42. Mírně klesající tendence podle mě nemá příčinu v jeho výkonech, ale v tom, že v posledním zápase s Němci hráli Američané čtyřikrát v oslabení, což je u nich nejvíc v turnaji. A Garland na oslabení nechodí! I tak to ale bohatě stačilo na nyní vypsaných 17 minut...
Nemyslím si, že by američtí trenéři nějak zásadně míchali s hierarchií hráčů. V týmu mají řadu mladíků z univerzit nebo AHL, kteří sbírají zkušenosti a jsou rádi za každou minutu. Garland je v tomto týmu mazák, jistě ne náhodou asistent kapitána. A jasná volba pro přesilovku. Předpokládám, že proti Rakousko budou hrát Američané častěji přesilovku než oslabení. Američani jsou zatím na šampionátu úplně nejslušnější tým s pouhými šesti dvouminutovými vyloučeními ve třech zápasech. Naopak Rakušani hrají dost tvrdě a na hraně pravidel, často i za ní. Na MS se zatím celkem drží, ale v paměti jsou jejich nevybíravé zákroky z přípravy proti nám nebo Slovákům. A dnes podle mě nebudou rychlostně stíhat, čímž se riziko faulů zvyšuje. A to by byla voda na náš mlýn, protože Garland by měl v přesilovkách sbírat bonusové minuty. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 17.05.2023, 11:28 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
T.... a Fortuna už to stáhli, a Niké zatím ještě mají... Příčinou jsou zvěsti o tom, že Lukáš Sedlák by snad měl na turnaji dohrát!
Zatím to není jisté, oficiální prohlášení českého týmu by teprve mělo přijít. Ale asi na tom něco bude... Sedlák má zatím tři góly stejně jako Kubalík, nikdo jiný nemá víc než jeden gól. Potenciálním soupeřem by byl normálně Chytil, jenže ten kvůli zranění v obličeji nehraje a je otázka, jak dlouho ještě. Tady si dovolím poznámku - samozřejmě nemám podrobné info, ale to zranění Chytila mi prostě nepřišlo tak strašné, aby kvůli němu nehrál. Rád se mu omluvím, pokud se ukáže opak, ale když si vemu, že Smejkal hraje se zdrátovanou hubou, tak nevím... Štve mě to, protože mi tím komplikuje hned dva tipy. Jak na počet jeho gólů na turnaji, tak i na počet bodů Špačka, což se teď násobí otazníky nad Sedlákem. Při eventuální absenci dvou nejlepších centrů Chytila se Sedlákem se totiž pro Špačka otvírá obrovský prostor jak v prví lajně, tak na přesilovce.
Teď ještě k tipu. Kubalík je rozený střelec a myslím, že ještě rozhodně nepředvedl všecno, co umí. Trenéři mu navíc věří, hraje klíčovou roli při přesilovkách. Bylo by divné, kdyby už žádný gól nepřidal. Teda doufám, že se mu neotře puk o bradu...
Reálnou hrozbou za dané situace je asi snad jenom Červenka, ale to je spíš nahrávač než střelec. Jasně, třeba dá zítra hattrick proti Slovincům a všechno bude jinak, ale teď mi přijde Kubalík jako jasný favorit! |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 18.05.2023, 9:41 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
V době podání tipu T.... kurz 3,4...
Podle zpráv ze švýcarského tábora by měl trenér Fischer vytvořit hvězdný útok Fiala - Hischier - Malgin. Po příletu centra New Jersey Devils se tedy Malgin přesune na křídlo, kde je také zvyklý hrávat. Tahle řada by měla být jasnou ofenzivní silou Švýcarů, určitě budou mít vysoký ice-time a není pochyb o tom, že buou součástí také elitní přesilovkové formace, v níž má Malgin jako pravák velmi důležité místo.
Fiala a Hischier jsou samozřejmě fantastičtí hráči, kteří mají v NHL bod na zápas. Aby se však dostali na pozici nejproduktivnějšího hráče týmu, na to mají po třech odehraných zápasech švýcarského týmu na Malgina (zatím 2+2) čtyřbodové manko. A to se bude těžko dohánět, když by měl hrát s nimi v útoku i na přesilovce. A on samotný Malgin taky není žádný nazdárek! Připomínám, že loni na MS měl v osmi zápasech bilanci 5+7!!!
Za největšího soupeře osobně považuju spíš Niederreitera, který má zatím 3+0. Ten by ale měl hrát dál v útoku s Corvim a Ambühlem, který by přece jen neměl být až tak produktivní. V přesilovce asi bude nastupovat s výše zmíněnou trojicí, ale tam má spíš roli bourače před brankou (kde samozřejmě může bodovat po tečích a dorážkách), zatímco Malgin je střelec z levé strany, kde to má po ruce.
Aktuálně mají čtyři body jako Malgin také Haas a Miranda. To jsou ale borci ze třetí lajny. odkud to budou mít o hodně těžší k dalším bodům. Přestože hlavně Gaetan Haas je výborný hokejista. To jen dokazuje obrovskou sílu, jakou současný švýcarský tým má!
P.S. Výsledný kurz ponížen na 1,75, protože stejnou bilanci 2+4 měl ještě Miranda. Bylo to trochu štěstí v neštěstí. Smůla, že Malgin kvůli zranění poslední dva zápasy nehrál, ale štěstí v tom, že Švýcaři vypadli. Kdyby hráli ještě další dva zápasy, tak by ho nejspíš někdo přeskočil.
P.S.2: Tak k mému překvapení to Niké vyhodnotila jako OK tip bez ponížení původního kurzu. Na rozdíl od Tipsportu, nebo Fortuny.
Naposledy upravil Dexter dne 29.05.2023, 12:28, celkově upraveno 2 krát. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 20.05.2023, 8:23 Předmět: ms hokej
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Michal Kempný má aktuálně pět bodů (2+3), nejblíž mu je Košťálek (1+2). Kempný je nejvytěžovaněkším českým bekem a v posledních klíčových zápasech podle mě jeho ice-time ještě naroste. Chodí také pravidelně na přesilovku, kde mu ve společnosti Kubalíka pěkně naskakují body.
V dalších zápasech máme samé silné soupeře s výjimkou dnešního duelu s Norskem, které ale hrtaje dost defenzivně, takže ani dnes nějaké gólové hody moc nečekám. Nemyslím, že by měl Košťálek nasbírat ještě víc než dva body, nemluvě o ostatních obráncích, kteří nejsou nějak extra silní v ofenzivě. Normálně bych se obával Kundrátka, ale ten pro mě trochu nepochopitelně moc velký prostor nedostává, v přesilovkách prakticky vůbec.
MacKenzie Weegar je objevem posledních sezon NHL. Tento "late bloomer" dokonale potvrzuje svoje kvality i na MS. V defenzivě to sice občas trochu zaskřípe, ale při podpoře útoku je skvělý, navíc má i výbornou střelu. Zatím nasbíral 8 bodů (3+5) a při jeho vytěžování (včetně přesilovek) jsem přesvědčený, že se dostane na dvouciferné číslo.
V bodování týmu má slušný náskok, nejbliž jsou Veleno (2+3), Blais a McBain (oba 2+2). To jsou ale vesměs spíš defenzivnější útočníci, žádní velcí skóreři. Dost by mě překvapilo, kdyby se kdokoliv z nich dostal na 9 bodů a víc. Větší nebezpečí by mělo hrozit od největší ofenzivní hvězdy Toffoliho, jenže kanadský kapitán se zatím trápí (0+3) a z 18 střel (nejvíc v týmu!) se do černého netrefil ani jednou. Nepochybuji, že tuto smůlu protrhne, ale na Weegara má přece jen už ztrátu 5 bodů, což se bude těžko dohánět. Zvlášť když třeba na přesilovku chodí většinou společně. |
|
|
|
|
Dexter Sázkař jako doma

Přidej hodnocení ZDE
Zaslal: 21.05.2023, 10:08 Předmět: llull
|
|
|
Nesprávne zadaný tip.
Real byl už ve čtvrtfinále na pokraji vyřazení s Partizanem, ale sérii dokázal zvrátit a už přímo na Final Four dokázal dokonce přejít i přes Barcu. A velkou zásluhu na tom měli španělští veteráni a klubové ikony - Sergio Rodriguez, Rudy Fernandez a Sergio Llull.
Llull si v únoru poranil koleno a dva měsíce týmu chyběl, střílet ale nezapomněl. To naznačil už před dvěma týdny, kdy v lize nasázel Malaze 23 bodů. Dnes asi nedostane tak velký prostor, ale nevěřím, že by Real svoje veterány nevyužil minimálně v některých pasážích zápasu. Jejich zkušenosti jsou k nezaplacení!
Je celkem zřejmé, že obrana Olympiakose se bude nejvíc soustředit na podkošového obra Tavarese, což by mohla být šance pro střelce na perimetru. Třeba Llulla, který se stal v pátek nejlepším střelcem euroligového Final Four všech dob. To je mimochodem celkem fajn, protože už ho překonání nějaké hranice nemusí nijak zatěžovat. Hladina 5,5 se mi líbí, protože to znamená např. dvě proměněné trojky. A Llull je skvělý trojkař! |
|
|
|
|
|
|
Výměna odkazů:
Studio Ipanema - grafické a reklamní studio
Hledáte kam na výlet? Jsme komunita lidí, kteří si sdílí zajímavé a dobré tipy na výlety, přidejte se.
Časopis pro muže sázkaře, sázka na jistotu.
Vtipy
|